Preîncălziți cuptorul la 200C/180C cu ventilator. Tapetați 2 tăvi cu hârtie de copt.
10 ingrediente
- 100 g de prosciutto feliat
- 200 g de pâine, ruptă în bucăți mici
- O salată verde
- Felii de avocado
- Ouă fierte tari, tăiate în jumătate
- Parmezan ras
- Dressing pentru salată grecească
- Ulei de măsline
- Arpagic proaspăt tocat
- Sare
Mod de preparare
Pasul 1
Preîncălziți cuptorul la 200C/180C cu ventilator. Tapetați 2 tăvi cu hârtie de copt.
Pasul 2
Așezați prosciutto pe o tavă pregătită și pâinea, pe cealaltă. Stropiți pâinea cu ulei de măsline și asezonați-o cu sare. Coaceți prosciutto timp de 6 minute și pâinea timp de 10 minute sau până devine crocantă.
Pasul 3
Aranjați frunzele de salată verde în 2 boluri. Acoperiți-le cu pâinea prăjită și prosciutto. Adăugați avocado și ouăle fierte tari. Se presară cu parmezan ras și se stropește cu sosul pentru salată Caesar. Se presară cu arpagic proaspăt tocat.